Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Peterli, Blätter abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Zweigchen Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Süssmostcreme
4h 15min
Chnoblibrot
15 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 Std.
Thonmousse
5min
Eier-Canapés
10min
French Dressing
15 min
Ingwer-Chili-Dressing
5min
French Dressing
20min
Sauce Hollandaise
15 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.