Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Stängel Estragon, Blätter abgezupft
- 1 Stängel Majoran, Blätter abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Curry, gemahlen
- ½ TL Worcestershire Sauce
- ½ TL Senf
- ½ TL Zitronensaft
- ¼ TL Paprika edelsüss
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 190 g
- Calorieën
- 3853.4 kJ / 920.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue moitié-moitié
20min
Cocktailsauce
5 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Sauce béarnaise
20min
Knöpfli
50 min
Currysauce
10 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Thonmousse
5 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Risotto milanese
30min
French Dressing
20min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.