Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 108.7 mg
Alternatieve recepten
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Slow Cooking Gua Bao
7h
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Pulled-Chicken-Tortillas
3h
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3h 35min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.