Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Möhren, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g Rosenkohl, dunkle Blätter entfernt, am Strunk kreuzweise eingeschnitten
- 400 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL Majoran
- 2 Prisen Muskat
- 250 g grüne Bohnen, in Stücken (4 cm)
- 250 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1157 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 12.9 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Eintopf
50 min
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13hod.
Minestrone
40 min
Vegetarisches Chili
1 godz. 5 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Pistou
1 Std. 25 Min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Bunte Bohnensuppe
50 min