Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Zitronensaft
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
- 50 g Rosinen
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert oder geviertelt, je nach Größe
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 912 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hokkaido-Endo-Eintopf
40min
Linsen-Auflauf
1h 20min
Blumenkohl-Curry
30 Min
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Sesam-Blumenkohl-Tofu mit Paprikasauce
45min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 Min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Pilze mit Kichererbsen
9h
Auberginen-Chili
25 Min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Gemüseauflauf mit Quark
1 Std. 30 Min