Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
of ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
of 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Reisfleisch
2h 20 min
Palatschinken
45 Min
Erdbeereis
5 min
Staubzucker
5 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Pizza Prosciutto
35 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.