Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
of ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
of 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Hühnersuppe mit Nudeln
50 min
Staubzucker
5 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Reisfleisch
2h 20min