Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
of ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
of 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Staubzucker
5min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Pizza Prosciutto
35min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1ωρ. 10 λεπτ.
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Palatschinken
45 λεπτ.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 λεπτ.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Reisfleisch
2hod. 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 λεπτ.
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min