![Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0816461E-743A-4DC6-93EB-8D68CCF31B07/Derivates/B37C6C28-50F1-4E5F-BC12-4D160856CCC6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7.5 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe
1h 15min
Sauerkrautsuppe
1h
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 Min
Sauerkrautsuppe
1h
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min