![Lachs-Cannelloni Lachs-Cannelloni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AEB3B6BE-33A3-4C46-ADDC-6250C123C4B1/Derivates/069CEA1D-817B-4A7D-93E3-23DA6B1C4EBF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 12 Cannelloni
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 godz. 50 min
Fisch-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Schollenfiletröllchen mit Bärlauch-Lachs-Füllung
1 Std.
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 Min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 godz. 15 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Lachs-Burger
25 Min