Lachs-Cannelloni
TM5

Lachs-Cannelloni

3.9 (359 beoordelingen)

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
  • ½ Bund Dill, ohne Stiele
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
  • 1 Eiweiß
  • 100 g Räucherlachs, in Stücken
  • 1 TL Zitronensaft
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen weißer Pfeffer
  • 1 Prise Cayenne-Pfeffer
  • 12 Cannelloni
  • 200 g Schmand

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1538 kJ / 363 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
25 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten