Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, oder TK, angetaut, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 12 Cannelloni
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Spargel-Lachs-Auflauf
1 godz. 30 min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35min
Linguine mit Räucherlachs
30min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Lachs-Linguine
30min
Muschelnudel-Auflauf mit Thunfisch
1 godz. 10 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 godz.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 godz. 30 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min