Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Gorgonzola, in Stücken
- 60 g Fontinakäse, in Stücken
-
60
g Gruyère Käse, in Stücken
of 60 g Taleggio, in Stücken - 60 g Milch
- 60 g Butter
- 400 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2948 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Cheese-Makkaroni
30min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Käsesauce
15min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1 Std. 15 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Gorgonzola-Sauce
20min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Parmesan-Pasta
30min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30min