Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Pilzsauce und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
of 50 g getrocknete Steinpilze, eingeweicht (20 Min.) und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Gemüsesauce
35 Min
Pilzsauce
35 Min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 Min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 Min