Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 120 g manteiga bem fria, cortada em cubos
- 40 g açúcar
- 40 g leite
- 1 ovo
- 500 g alperce cortado em metades
- 1 ½ c. chá de mistura de especiarias para doces (cardamomo, canela e noz-moscada em pó)
- 3 c. chá de açúcar demerara p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Gelado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies de chocolate e pistácio
45 min
Bolo de abóbora com recheio de chocolate
1 Std. 20 Min
Crumble de amêndoa com pera
50 min
Victoria cake
1h 10min
Tarte de maçã
50 min
Tarte Tatin de pera
1 Std. 30 Min
Ravioli fritos
1 godz.
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 Std. 30 Min
Tarte de maçã e pêra
2 Std.
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 godz. 15 min
Crocante de frutos vermelhos
1 Std. 30 Min
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1 Std. 20 Min