Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa cremosa versátil
45 Min
Lentejas estofadas
3h 45min
Arroz blanco
25min
Puré de patata
50 Min
Salsa de tomate
40 Min
Espuma rápida de frutas congeladas
10 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Crema de champiñones
20min
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 Min
Risotto
30min