Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. zucchini, zanahoria, calabaza, batatas, apio, papa, arvejas) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Calabaza rellena con arroz y verduras
45 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Crema de verduras con huevo pochado
50min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Fajitas de carne
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.
Flan
5 Std. 30 Min
Pan de molde
3 Std.
Lasaña San Valentín
1 Std.
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1 Std. 20 Min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 Min
Budín de banana y zucchini
50min