Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
of 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12.85 g
- Koolhydraten
- 9.81 g
- Vetten
- 25.82 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de pollo
40 Min
Cochinita pibil
3 Std. 50 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Salsa holandesa
15min
Costillas de cerdo al estilo mexicano con pico de gallo
50min
Salsa Blue cheese
5min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Tartar de buey
10min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 Min
Fondue suiza de queso
15min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min