Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Sauerbraten
72sa
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Gulaschsuppe
1h 5min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h