Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g słonecznika łuskanego
- 250 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
- 250 g maślanki
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki chlebowej, pełnoziarnistej, np. Lubella "3 ziarna"
- 15 g siemienia lnianego
- 15 g otrębów owsianych
- 2 łyżeczki soli
- 2 łyżeczki oregano, suszonego
- 2 łyżeczki czosnku, granulowanego
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 353.5 kJ / 84.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 Std. 30 Min
Bułki orkiszowo-żytnie z ziarnem żyta i rozmarynem
1h 30min
Chleb z ziarnami
2 Std. 30 Min
Chleb orkiszowo-żytni z naczynia kamionkowego
2h 20 min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2 Std. 10 Min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1h 50min
Chleb z otrębami
1 godz. 35 min
Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i sezamem
1 Std. 45 Min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1h 30min
Chleb orkiszowy
1h 40 min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 godz. 45 min
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2 Std. 30 Min