![Carne en su jugo, estilo Jalisco Carne en su jugo, estilo Jalisco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E8FA45A-13FB-4D57-9FDC-36218C76F48F/Derivates/3F1B23B4-2F18-4BB8-866B-A3122AF0A198.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 2 chiles serranos
- 400 g de tomate verde
- 1 rama de cilantro
- 1 cubo de caldo
- 1 cucharada de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos
- 800 g de bistec de res, en fajitas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1092 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Bisteces a la mexicana
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Picadillo con rajas
25 min
Enchiladas suizas
1h
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Picadillo
25 min
Pastel azteca
1h 20min
Bisteces con papas en pasilla
1j 15 menit
Salpicón de res
1h
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 dk
Adobo con carne
50 dk