Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55 phút
Gelado tiramisu
11 Std.
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Frango na púcara
50 phút
Laçarotes com bacalhau marinado
6 Std.
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 phút
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 Min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Guisado de frango com chouriço e batata
50 phút