Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 200 g vinho tinto
- 1 c. chá de molho inglês
- 1 pitada de pimenta preta
- 40 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 200 g cebolinhas tipo pérola
- 200 g espinafres descongelados
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 20 g fécula de batata
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 1 c. chá de sementes de papoila
- 1 c. chá de amêndoa laminada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 Min
Chanfana de borrego
24h
Coelho à caramela
13 Std.
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1ωρ. 30 λεπτ.
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Guisado de porco com grão
1 godz. 45 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 45 min
Vitela à americana
1ωρ. 20 λεπτ.