Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
of 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde, en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (optioneel)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 556 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 22.81 g
- Koolhydraten
- 25.23 g
- Vetten
- 26.77 g
- Vezels
- 1.41 g
Alternatieve recepten
Menú: Bullabesa
1 Std. 5 Min
Carbayones
1 godz. 25 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Cordero con manzanas
1 godz. 45 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Chutney de fresas
24 Std.
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Palmeras con tapenade
30 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min