Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
of 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde, en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (optioneel)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 556 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 22.81 g
- Koolhydraten
- 25.23 g
- Vetten
- 26.77 g
- Vezels
- 1.41 g
Alternatieve recepten
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 godz.
Glorias de yema
5 Std. 15 Min
Empanadas mallorquinas
1h
Semifrío de membrillo
8 godz. 30 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min
Membrillo con agaragar
2 godz. 35 min
Galantina de pavo rellena
5 godz. 30 min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min