Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- caramelo líquido para caramelizar los moldes
- 6 peras (conferencia, blanquilla, etc.) descorazonadas
- 110 g de azúcar
- 40 g de mantequilla
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- ¼ cucharadita de azúcar vainillado
- 80 g de harina de repostería
- 600 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1077 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel francés con fresas (millasson)
1j 10 menit
Pudin de calabaza y naranja
1h 30 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1h 30 min
Flan de manzana
2h
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1h
Tarta de plátano al caramelo
45 min
Flan de pera a la vainilla
3h 15min
Timbal de frutas
2j 15 menit
Pudin diplomático
1h 40 min
Pasteles de manzana en vaso
1h
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min