Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g sera żółtego, (np. gouda, ementaler) pokrojonego na kawałki
- 500 g mięsa wołowego, mielonego
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
2
łyżeczki mąki kukurydzianej
of 2 łyżeczki skrobi ziemniaczanej - 2 płaty ciasta francuskiego (ok. 275 g każdy)
- szynka, w plastrach (ok. 150 g)
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania rolady
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1361 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 554.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas z kurczakiem i jajkiem
2 Std. 30 Min
Schab duszony w sosie
50 Min
Klopsiki z serem feta
30 Min
Sałatka z szynką, serem i awokado
15 Min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 Min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55 Min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3h 10 min
Focaccia z kiełbasą
2h
Ciasto wielkanocna krówka
7 Std.
Quiche z kurczakiem, pomidorami i bazylią
1 Std. 15 Min
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5min
Tarta z kurczakiem
1h 55min