Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotte, halbiert
- 1 Zweiglein Estragon, frisch, abgezupft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 EL Weißweinessig (vorzugsweise Estragonessig)
- 200 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 192 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Risotto
30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Remoulade
10 Min