Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 70 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser
- 1 TL Weißweinessig
- ½ TL Salz
Apfelfüllung
- 100 g Haselnüsse
- 40 g Butter, in Stücken
- 80 g Brotbrösel
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Zucker
-
1
EL Vanillezucker
of 1 ½ TL natürlicher Vanilleextrakt - 20 g Zitronensaft
- 20 g Rum (optioneel)
- 750 g Äpfel, geschält
- 80 g Rosinen
- 90 g Butter
Strudel fertigstellen
- Mehl zum Bestäuben
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2 Std.
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 Std. 20 Min
Kaiserschmarrn
35 Min
Apfelkuchen
1 godz.
Biskuit
1 Std. 50 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Semmelknödel
50min
Germknödel mit Mohnfüllung
1 godz. 30 min
Mürbeteig
2u. 5min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Marmorkuchen
2h 10min