Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Confiture d'oignon caramélisé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g d'oignon jaune (env. 8), en quartiers
- 100 g de sucre brun
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g de verjus (jus aigre)
- 4 c. à café de sauce soja sucrée
- 1 c. à café de poivre noir, moulu
- 1 c. à café de grains de moutarde
- 1 c. à café de sel
Jus
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de thym, frais, les feuilles uniquement
- 350 g d'eau
- 2 - 3 c. à café de pâte de bouillon de poulet (voir conseils)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 50 g de vin rouge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 Min
Sauce béchamel
15 Min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9 Std.
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Mojito de mangue
15 Min
Blancs en neige
5min
Glace à la banane
5min
Purée de pommes de terre
45min
Citronnade
5min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min