Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de ricotta
- 1 œuf
- farine de blé, pour le plan de travail
- 3 c. à café de sel
- l'eau, pour le faitout
- 40 g de beurre doux
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de chapelure (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2296 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche aux marrons
1h 40min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Pierogi au bœuf
1hod.
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1hod. 30min
Bœuf en papillotes
30 min
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Flatbread de seigle
Geen beoordelingen
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1hod.
Focaccia au brocoli-rave
2 Std. 10 Min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45 min