Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 270 g amêndoa
- 270 g açúcar
Crocante
- 75 g farinha tipo 55
- 60 g manteiga bem fria cortada em cubos
- 75 g açúcar mascavado claro
Pasta de praliné
- 35 g avelã torrada
- 50 g natas
Creme de praliné
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 100 g natas
- 100 g chocolate preto (53% cacau) partido em pedaços
- 60 g avelã torrada
Choux
- 70 g leite
- 65 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 60 g manteiga
- 80 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2432.8 kJ / 581.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 129.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3 Std. 30 Min
Massa choux
1 Std. 30 Min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72h
Éclairs de chocolate
2h
Merengue de cacau
2h 15min
Macarons de chocolate
2h
Creme de pasteleiro
15min
Paris Brest com morangos
2h 10min
Crepes
35 Min
Ganache
20 Min
Béchamel
30 Min