Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Bolachas crackers de farinha de milho
5sa 30 dk
Pães de milho e batata-doce sem glúten
1 Std.
Coroa de espelta
4 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Almofadas de batata
14h 40min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Baguetes
15 Std.