Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 190 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
- 160 g água fria, mais q.b, p/ diluir e p/ vapor
- 100 g queijo quark, 20 % gordura
- 400 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 3 c. chá de mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
- 2 - 3 folhas de salva fresca
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão de leitelho
18h
Pão rústico suíço
25h 20 min
Empada de Páscoa
5h 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min