Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 190 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
- 160 g água fria, mais q.b, p/ diluir e p/ vapor
- 100 g queijo quark, 20 % gordura
- 400 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 3 c. chá de mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
- 2 - 3 folhas de salva fresca
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Almofadas de batata
14u. 40min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24h
Pão de água com massa-mãe
21h
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de leitelho
18h