Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de boletus frescos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
- 400 - 500 g de pan rallado para rebozar
- 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de piquillos
9h 15min
Croquetas de mejillones
9u. 10min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Croquetas de gambas
9u. 10min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Croquetas de carabineros
10 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Tigres
1h
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9h 30min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min