Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de boletus frescos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
- 400 - 500 g de pan rallado para rebozar
- 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Croquetas de bacalao con queso manchego
12j 40 menit
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 godz. 10 min
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Boletus confitados
30 Min
Croquetas de mejillones
9 godz. 10 min
Croquetas de piquillos
9h 15min
Tigres
1 Std.