Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
- 3 diente de ajo
- 2 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla fresca pequeña sin semillas (optioneel)
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 huevos
- 150 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
- mayonesa para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cocido madrileño
9 godz. 15 min
Suspiros de bacalao
30 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Croquetas de pollo asado con curry
8h 45min
Canelones
13 Std. 30 Min
Alioli
10min
Buñuelos de viento
1 godz.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Salsa brava
10min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Calamares rellenos
2 Std.