Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 150 g de farine, et un peu plus pour saupoudrer et pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu plus pour beurrer les moules
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
Appareil
- 250 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 125 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- ¼ de c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 1 pincée de poudre de paprika, selon les goûts
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue, selon les goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1627 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Sauce à salade à la française
20 Min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Croissants au jambon
35min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Knöpflis
50min
Rösti bernois
40min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50min