Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, mou, en morceaux
- ½ cube de levure fraîche (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
of 500 g de farine blanche - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de gros sel, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux oignons
2h
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Gratin de l’armailli
50 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Tranche suédoise à la carotte
2h
Tranche à l'avoine
1h 40 min
Rouleaux de printemps
55 Min
Pâté aux champignons
45 Min
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Pain sandwich
3 Std.
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 Min
Biscuits d'amour aux fraises
1h 10min