Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, mou, en morceaux
- ½ cube de levure fraîche (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
of 500 g de farine blanche - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de gros sel, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batch cooking - Recettes de base
2 Std. 5 Min
Couscous d'agneau et crème catalane
Geen beoordelingen
Pain d'Halloween
3 Std. 15 Min
Pain au lait
2h 20min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min
Ficelles croustillantes au chocolat
55min
Tranche de caramel salé
2 Std. 40 Min
Chili non Carne
1h
Poulet en sauce à la pêche
40min
Pudding aux fraises
2h 10 min
Rouleaux de lasagnes
1h
Spaghetti tomates et lardons
35min