Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Puré de manzana
20min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Crema catalana
40 Min
Mayonesa
5min
Quiche Lorraine
50 Min
Salsa holandesa
15min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Panal de caramelo
1 Std. 30 Min
Risotto
30 Min
Puré de patata
50 Min