Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 500 g água
- 600 g postas de peixe-espada preto
- 2 c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 200 g leite
- 2 fatias de pão s/ côdea, partidas em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 145 g tomate maduro cortado em pedaços
- 4 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1238.1 kJ / 295.9 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 974.2 mg
Alternatieve recepten
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1h
Hambúrgueres Keto com curgete
40min
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50min
Sopa de feijão-verde
1 Std. 10 Min
Creme de espargos com bacalhau
45min
Arroz de bacalhau
40min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 Min
Migas de espargos
45min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min
Espuma de queijo e goiaba
9h
Bolo de coco
5 Std. 20 Min