Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (optioneel)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Gemüsesalat, Linseneintopf und Schokomousse (vegan)
1h 10min
Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Lachswürfel anbraten
15min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Lammwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h