Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (optioneel)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Saftgulasch vom Rind
2sa 45 dk
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5j 20 menit
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.