Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf (15 g)
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 2 EL Speisestärke (30 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2509 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1 Std.
Lammragout
1 Std.
Krautfleisch
1 godz. 40 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Puten-Gemüse-Eintopf
45 min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min