Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g rote Paprika
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Ajvar (mild)
- 500 g Schweineschnitzel, in Streifen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Speisestärke
- 2 Prisen Zimt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL Pfeffer nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1772 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Hähnchen mit Paprika und Reis
1 Std.
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 Min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 Std.
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Zucchini
35min
Schlemmertopf
40min