Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Öl
- 600 g Rinderschulter, in Stücken (3 cm)
- 170 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 150 g Möhren, in Scheiben (1-2 cm)
- 70 g Staudensellerie, in Scheiben (0,5-1 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- ¾ - 1 TL Paprika rosenscharf
- 600 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 4 Pimentkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ - 1 TL Zucker
- ¼ - ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 250 g Gnocchi
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2211 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1 Std.
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Smoked Gulasch mit Bacon
4ωρ.
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Winzertopf
2 Std. 40 Min