Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (2-3 cm)
- Pfeffer zum Würzen
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 rote Paprika (ca. 180 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g Oliven, grün, entsteint
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of ¼ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1012 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Sahne-Hähnchen mit Penne
30 Min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 Min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Putengulaschsuppe
45min
Hähnchen-Curry-Reis
1 Std.