Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1u.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1u.
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1u.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1u.
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Kalbsragout mit Erbsen
1u. 15min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min