![Rinderfilet alla Pizzaiola Rinderfilet alla Pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3267C85-98C8-42F0-8C6B-8BFD0684A098/Derivates/9C7E3983-1F0C-4C1F-9F7D-44FF3E455CFA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Arrabiata
55 dk
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Hähnchen-Paprika-Souvlaki mit Reis
1sa 5 dk
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1 godz.
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 min