Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ungarisches Paprikagulasch
1小时 20 分钟
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 55min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min