Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei (Kl. M)
- 300 g Lammhackfleisch
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Minze, getrocknet
- 40 g Olivenöl
- 2 Dosen weiße Bohnen (à 480 g), abgetropft
- 700 g Gemüsefond
- 50 g Sahne
- 250 g Schafskäse, in Stücken
- 250 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Peperoni, grün, eingelegt, in Ringen (3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3531 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdnuss-Suppe
40min
Hack-Käse-Topf
45 Min
Mett-Porree-Suppe
40min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 Min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Käsesuppe
35 Min
Chili-Cheese-Buletten
50min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 Min
Camembert-Soufflé
45 Min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 Min