Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, do natłuszczenia formy
-
500
g wiśni, świeżych, bez pestek
of 500 g wiśni z kompotu, bez pestek - 100 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 4 jajka
- 80 g drobnego cukru
- 1 szczypta soli
- 300 g mleka
- 1 - 2 łyżki cukru pudru, do oprószenia deseru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1054.2 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 95.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1 godz. 40 min
Zapiekany biały ser z jabłkami
55 min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 λεπτ.
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1h 15min
Słodka focaccia z jabłkami
1 godz. 45 min
Malinowy cobbler
1h 15min
Forszmak klasyczny
1 Std. 35 Min
Ciasto gruszkowe z orzechami włoskimi
1 Std. 35 Min
Tarta prowansalska
1h 15min
Tarta z serem pleśniowym
1 Std. 35 Min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 Std.
Tarta z truskawkami, kremem śmietankowym i migdałami
2h 50min