Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 50 g natki pietruszki (1 duży pęczek)
- 30 g kolendry, świeżej (1 pęczek)
- 80 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g czerwonego octu winnego
- 60 g oliwy z oliwek
- 50 g majonezu, wykonanego w TM
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 cały przepis
- Calorieën
- 4039 kJ / 964 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 100 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos romesco
1h 25min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Karmelizowany por
20min
Remoulade
10 Min
Pikantny sos pomidorowy
30min
Chutney z mango
40 Min
Sos berneński
15 Min
Burger DELUXE
2 godz. 15 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5 min
Sos barbecue z whisky
50 Min