Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 250 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 250 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 270 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- bagietka, pokrojona na kawałki, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1582.6 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 329.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Pikantne aïoli
15min
Zupa cebulowa
1 godz.
Pissaladière - francuska pizza
1 Std. 20 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 Min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Suflet serowy szybki
55min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Sos serowy Mornay
10min
Dip serowy
10min