Apparaten en Accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Voorbereiding 45min
Totaal 2u. 20min
10 sneetjes
Ingrediënten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
12 g
Calorieën
2169 kJ /
516 kcal
Vetten
16 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
79 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Immuniteitsboost
5min