Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux cacahuètes
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre de cacahuète, ou de purée de cacahuète lisse
Le streusel
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de cassonade
- 60 g de farine de blé
- 75 g de poudre d'amande
- 1 pincée de fleur de sel
Les bananes au caramel
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème fraîche
- 1 pincée de vanille en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 6 bananes, coupées en rondelles
- 15 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1974.8 kJ / 473.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Le vendômois
5h
Tarte fine façon cheesecake
4h
Jardin de Pâques
2h 25min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Charlotte chocolat-coco
12h
Tarte choco-cookies
12h 25 min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Bavarois litchis-framboises
4h
Délice pomme-speculoos
12h