Majonez japoński (kewpie)

Majonez japoński (kewpie)

4.0 24 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
10 porcji

Ingrediënten

  • 10 g octu jabłkowego
  • 20 g bulionu dashi, płynnego
  • 120 g oleju z pestek winogron
  • 1 łyżeczka musztardy Dijon
  • ½ łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 żółtko bardzo świeże, rozm. L

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 0.5 g
Calorieën 491.7 kJ / 119.5 kcal
Vetten 12.9 g
Koolhydraten 0.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...