Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cebolla, en trozos
- 5 g de jengibre fresco, pelado y en rebanadas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdas de aceite de oliva
- 100 g de pasta de curry rojo
- 10 g de azúcar
- 300 g de crema de coco
- 1400 g de agua
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 cda de pulpa de tamarindo
- 500 g de camote naranja, pelado y en cubos (2 cm)
- 300 g de vainas de chícharos chinos, sin las puntas
- 200 g de hongos cremini, en rebanadas
-
100
g de broccolini
of 100 g de brócoli - 75 g de ejotes, sin tallos
-
2
piezas de chiles rojos, frescos sin semillas y picados
of 2 chiles serranos rojos, sin semillas y picados - 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 10 hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa asiática de verduras con tofu
1h 30min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Sopa de lentejas naranjas
40min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry de espinaca y queso fresco
13 godz.
Tacos de lechuga
1h
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Quinoa bowl con hongos
45min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Curry indio de verduras
40min
Sopa miso con verduras
30min