Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3152 kJ / 756 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelsuppe
1 Std.
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 Min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3 Std. 30 Min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Mett-Porree-Suppe
40min