Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoblauchsauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 3 Stängel krause Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
Bierteig und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- ½ TL Salz
- 150 g Bier
- 1 TL Öl und etwas mehr zum Braten
-
500
g Seelachsfilets, in mundgerechten Stücken
of 500 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2528 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Frikandel
1 Std.
Backfisch
40min
Cocktaildressing
5 Min
Wildbratwurst
3 Std. 30 Min
Sauce Choron
20 Min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1 Std. 30 Min
Champignons mit Knoblauchsauce
30 Min
Zwiebelringe
20 Min
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3h
Hähnchennuggets mit Melonenchutney
3h
Joppiesauce
45min